Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2014 22:31 - Бойко Борисов създава изкуствен хаос в банковата система
Автор: plantagenet Категория: Политика   
Прочетен: 8003 Коментари: 12 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Съжалявам, но пак ни прецакаха! За тези, които го разбраха не е новина, а за тези, които не го разбраха ще го разберат след време. 

Схемата, по която ни прецакаха е нещо повече от идиотска, тя си е направо мутренско-махленска от тъмните времена на СИК и ВИС2. Обаче не трябва се учудваме, защото Бойко Борисов и компания си произхождат от тези мутренско-махленски среди и едва ли е толкова необичайно, че именно по такъв начин ни прецакват. Този пък начин се оказа колкото идиотски, толкова и ефективен и е лош знак за бъдещето ни, понеже ще се повтаря във времето, като доказано печеливш.

Надяваме се, че когато се изтрезнее от емоционалния шок и хората ще започнат сами да си задават въпросите и рано или късно ще видят една много грозна картинка, която се рисува около месията им Бойко Борисов.

Дефакто хакери откраднали базата с данни на някои банки и след това изпращали смс-и и електронни писма на клиентите на тези банки, в които ги плашели, че дадената банка щяла да фалира. В същото време поставени журналисти и медии приближени явно до ГЕРБ съвсем организирано раздухват историята и подклаждат огъня. Да не говорим за "платените-фалшиви" опашки пред клоновете на банки, които в момента ги разследва полицията. На фона на всичко това Бойко Борисов всява една истерия, като бръщолеви пълни глупости из медиите, колко била зле ситуацията и как трябвало да идва МВФ да ни спасява банките. Той дори се изпусна, че ще иска заем от 6 милиарда от МВФ за да оправял банките да не фалират.

Разбирате ли обаче, че банките са наред и нямат никакъв проблем, а това, което става около тях е външна атака с цел създаване на някакъв хаос, който да убеди хората, че банковата система е зле. Да убеди хората, че се налага да се тегли заем от 6 млрд. за да се спасяват банките да не фалират.

Значи хем банките са стабилни, а се създава изкуствен хаос около тях, че не са и хем ще се теглят 6 млрд. за да бъдат стабилизирани. Това се нарича висш мутренски тарикатлък, който ще докара 6 млрд. в джоба на Бойко Борисов и ще ни прецака за пореден път. Веднага, когато бъде изтеглен този заем от МВФ и ще има Бойко Борисов оправдание да затяга коланите, а на нас яка ни душа както се казва.




Тагове:   Бойко Борисов,   МВФ,   банки,   ГЕРБ,   фалит,   заем,


Гласувай:
14



1. olivie - Точно така е
28.06.2014 08:27
В момента банките боледуват от свръхликвдност в ЛЕВОВЕ, тъй като мутрите и олигарсите отдавна си обърнаха левовете във валута, която вече не е в България. Същото е и в БНБ. И понеже емисионния отдел вече не е под разпореждането на Искров, а частно френски, помпата с печатането на левове и изнасяетона валута навън вече не работи и новите заеми не могат да бъдат откраднати /защото са в Евро/ И само нова договорка с МВФ и нов курс на лв/евро може да замести печатането на пари от въздуха, които само на книга са еквивалинтни на бордовото споразумение /то дали не му и мина срока, а за публиката все още сме в борд?/ Когато левовите напуснат банковата система, те вече не съществуват за нея и борда съответно. При одита на БНБ вече трябва да има паритет м/у валута и левове по официалния курс. НЕ МОЖЕ ЗА 3 ЧАСА ДА БЪДАТ РАЗДАДЕНИ 800МЛН.ЛВ. основно от 3 клона /никой не е виждал някой да изнася дори и куфарче, а само опашки/ - просто банката си чисти отчетите. Това ще направят и останалите, ще видите, защото няма как да преведат в бюджета дори и данъка на лихвите по депозитите /толкова са тъпи, че не усетиха капана който им заложи Дянкофф на осчетоводените като депозити преводи/. Винаги съм казвал, че увеличаването на спестяванията на населението е блъф, ама никой не повярва. Затова сега и ще отчитаме световни рекорди по изплащане на влогове. Да, ама не - това вече не работи. В края на управлението на ГЕРБ чуждите банки /че коя ли е наша?/ в две последователни години в следствие на гореописаната помпа, и за да решават собствената си криза, изнесоха по 1.5млрд евро годишно и тези левови равностойности също грябва да са в БНБ. АБЕ, С ЕДНА ДУМА НИКОЙ НЯМА ДА ОТКАЖЕ ДА ВИ ДАДЕ ВЕСТНИЦИТЕ, АКО НАИСТИНА ГИ ИМАТЕ.
цитирай
2. bubolina111 - ZA NEGO E TOGAVA
28.06.2014 10:47
глоба от 20 000 до 50 000 за тези хора, които разпостраняват неверни слухове чрез медиите.
цитирай
3. andrei - Психопата Мутрата Борисов,
28.06.2014 13:05
трябва незабавно да бъде арестуван в опит за държавен преврат и сриване на банковата система!
цитирай
4. haralanov - БСП и ДПС управляват...
28.06.2014 14:55
Бойко Борисов клати банковата система.
Странна логика...
цитирай
5. dobronameren - Изобщо не е странна логиката им на съветските българи
28.06.2014 17:14
Те мразят демократична Европа и си искат Съветска Русия. За тях врагът е ГЕРБ и Бойко Борисов, а всичко що направят БСП и ДПС все е хубаво.
Питате за доказателства? Ами вижте профила на автора и обърнете внимание, че съгласни с него са olivie и andrei. До довечера ще ударят едно рамо freeoldmen, OK3223, chavdar01, куш, кореш, vv1951 ...
цитирай
6. plantagenet - @ dobronameren за каква Съв...
28.06.2014 17:34
@ dobronameren

за каква Съветска Русия ми говориш? Произхождам от буржоазен род, който е бил репресиран и избиван в Белене и по-правило се водя за антикомунист. Това обаче съвсем не значи, че съм кон с капаци и блея в една посока. Питам те какво общо има една безвратна мутра, като Бойко Борисов с "демократична" и "Европа"? Ти наясно ли си какво въобще е демокрация, защото това, което Бойко Борисов ни предлага е някаква авторитарна форма на диктатура в стил Бенито Мусолини, а на моменти си е баш тоталитарен сталинистки режим.
цитирай
7. sestra - Бойко Борисов да не ви е откраднал мозъка, да питам.
28.06.2014 18:19
Не е лошо да му сложите устройство за подслушване във фризера и ако бръмчи - там е!
цитирай
8. dimitar990 - :)
28.06.2014 18:32
Чудя се само как има хора, които харесват Борисов, които го имат за антикомунист. На това съм се чудил и като чуя нещо из улицата, как Борисов бил най-свестен. Може да е свестен, обаче свестен интригант.
цитирай
9. dimat - А "прокуратурата" къде е?!
28.06.2014 18:51
Търси усилено потайните причинители на всичко това(които,съвсем "естествено" няма да открие),а тарторът им,Тиквоча,пред очите на цяла България.После не вярвайте,че всички и политици и банкери и прокуратура са в купа на причинителите.А овчият народ,пак ще се кланя на спасителя си,Тиквун Първи.
цитирай
10. freeoldmen - 6. plantagenet
28.06.2014 20:08
Надеждата ми е, че има хора като теб, които държат да ползват мозъка си.
Тук, в блога, а и изобщо в България, целта на обработващите общественото мнение е да вкарат хората в удобни за манипулиране калъпи, ол инклузив:
Ако случайно или не имаш по социални виждания, веднага ти дават Сергей, Белене, Чернобил, Сталин, Путин и другарят пореден Чен Ир в добавка за вечни приятели.
И обратното, ако виждаш нещата по западен тертип, то тогава дружки са ти Обама, гейовете, Хирошима, битите негри, Гуантанамо и, разбира се, ББ.

Майната им на калъпите и на тези, дето се опитват да ни вкарат в тях!
цитирай
11. bojinkata - Бойко Борисов е ТИКВА!кАКВО ДА ГО ...
28.06.2014 21:10
Бойко Борисов е ТИКВА!КАКВО ДА ГО КОМЕНТИРАМЕ! Но така е, има доста зомбирани герберасти! Сега ни облъчва, че трябва да се вдига цената на тока. Блоговите гербери защо не коментират тези него изцепки? И ще го направи служебното безотговорно правителство, като сега буда подгрява ма,трияла/глупаците/!
цитирай
12. dalida - За да не позволим на този мутренски тарикат отново да стане премиер,
30.06.2014 07:59
трябва всичките 6,5 милиона гласоподаватели да отидат да гласуват за някой друг, а не за него. Така ще той и охранителите му ще "изтинат" (ако не се разпаднат) за 4 години. Може и да се вразумят и повече хаос да не създават. Защото хаосът го създават държавните (депутатите) хора, а не обикновените. Но, сега корумпираната ни съдебна система ще вкара на "топло" някой наркоман или циганин, но не и Б.Б - който 2 седмици парадираше че "Държавата вече е фалирала" заради КТБ. Има данни че, бившият бил на хапчета (психо), и когато забрави да ги гълта - говорил "глупости" пред камерите....и за Бареков се носят такива "тайни".....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: plantagenet
Категория: Политика
Прочетен: 58238
Постинги: 4
Коментари: 43
Гласове: 46
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031